Rólunk

Rólunk

 

A közösségi média oktatóközpont ötlete Sólyom Andrástól származik. Aki 2002-ben szerzett marketing szakon közgazdász diplomát. Ezt követően pedig keresőoptimalizálással foglalkozott, amit a technika fejlődését követően a Google Adwords, Analytics váltott fel. Miután több ügyfél online kampányát nagy sikerrel zártuk, további online hirdetési technikákkal bővítettük tudásunkat. A Facebook és további közösségi médiaplatformok kezelését visszakövetését vittük véghez a szállodaipari ügyfeleinknél, az ingatlankezelés, a reklámipar valamint gyógyszeripari ügyfeleink részére valamint dísztárgy gyártó vállalkozás részére.
A digitális marketing, social média nem csak a munkánk, hanem a szenvedélyünk!
Célunk, hogy tudásunk és tapasztalatunk által minél nagyobb
megtérülést tudj elérni minden online marketingre elköltött forint után.
A nálunk megszerzett tudás segítségével.

Microsite készítés

Egy lapból álló weboldalt készítünk, ami tökéletesen alkalmas hirdetések érkezési oldalaként. Reszponzív és modern template alapján. Vagy egy maximum 15 menüvel. Reszponzív modern template alapján.

Social média képzés

Személyesen egyszerre csak veled foglalkozunk és csak rád figyelünk. Lehet és kell is kérdezni. Gyakorlati tudást adunk át, olyat amit a tanulás befejeztével és a tanulás közben is már alkalmazni tudsz. Végig segítünk az első kampány megtervezésétől az elindításon át a kiértékelésig mindenben.

Ezt keresed hívj minket!

Monstroid² has everything to get you covered. Take a look at the child themes available for you. The list of themes covers most popular spheres of interest including Art & Photography, Business, Education and Design.

View now!